Selecteer een pagina

Het was een groots concert op 3 november

Het eerste van een reeks zondagmiddagconcerten in de O.L. Vrouw Geboortekerk in Berkel was fantastisch.
De concerten maken deel uit van het boeiende winterprogramma van Cultuur aan het Lint. Die eerste middag treedt het Zoetermeers Mannenkoor op met doedelzakspeler Mick van Dormolen. Aanvang is 14.30 uur, ontvangst vanaf 14.00 uur.
Het Zoetermeers Mannenkoor telt 80 enthousiaste zangers en bestaat al bijna 40 jaar.
Ook in Lansingerland heeft het koor veel enthousiaste leden. Vorig jaar nog bereikte het de eerste plaats op de Holland Korendag in Leerdam. Met hun gevarieerde repertoire weten zij steeds meer mensen te boeien. Dirigent is Steven van Wieren en Patrick Hopper begeleidt het koor op de vleugel. Dit keer brengen zij een bijzondere muzikant mee. Doedelzakspeler Mick Dormalen van de Rotterdamse Saint Andrews Pipe Band neemt ook deel aan het concert. De klanken van zijn indrukwekkende instrument zullen in combinatie met de bijzondere akoestiek van de kerk een speciale sfeer creëren.
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Primera en bij Van Atten in Berkel, entreeprijs 12 euro.  Leden van KBO en PCOB krijgen op vertoon van hun ledenpas 2 euro korting. Ook aan de zaal zijn kaarten zolang de voorraad strekt. Het wordt een middag muzikaal genieten!